• INVIGNING 23-24 MAJ

Välkommen på invigningen av Energy Evolution Center


Den 23-24 maj har vi äntligen invigning av våra nya fina lokaler. Se programmet nedan. Konferensen är kostnadsfri men det finns ett begränsat antal platser så vänta inte med din anmälan. Varmt välkommen!

ANMÄL DIG SENAST 18 MAJ 2022.

Anmäl dig till en
eller flera delar här:
TILL ANMÄLAN
Vid avbokning senare än 3 dagar innan konferensen debiteras en no-show-avgift om 495 kr exkl. moms. Ersättare får skickas.

PROGRAM - MÅNDAG 23 MAJ


12.00 – 14.30
Välkommen till Energy Evolution Center!

Efter en inledande lunch kommer Kommun-styrelsens ordförande, Jimmy Jansson samt Energimyndighetens generaldirektör, Robert Andrén att redogöra för Energy Evolution Centers roll i Eskilstuna och satsningens betydelse för energiomställningen. Projektansvariga Kristina Birath och Jens Carlberg samt projektledare Sara Sjöqvist och Linda Werther Öhling delar med sig av bakgrunden, resan fram till idag samt visionerna framåt.

15.00 – 16.30
Energieffektivisering i fokus!

Presentation av Energitrappan – ett nyframtaget verktyg som stöttar företag att bli mer energi-och klimateffektiva. I vår minimässa serveras fika samtidigt som du får träffa företag som berättar om sitt arbete med energieffektivisering.

PROGRAM - TISDAG 24 MAJ


08.30 – 10.00

Framtidens kompetensförsörjning

Välkommen på en lärorik mingelfrukost med fokus på framtidens kompetensförsörjning. Satsningar inom energiområdet i grund- och gymnasieskola, Yrkeshögskolan och på Mälardalens Universitet presenteras. Vi kommer även att presentera ett intressant kommande utvecklingsprojekt i Eskilstuna kommun.

11.00 – 13.15
Energilunch!

Innan lunch får vi lära oss mer om innovativ teknik med särskild inriktning på fastigheter. Vi stiftar bekantskap med Energy Evolution Center och får veta mer om de speciallösningar fastigheten har. Energimyndigheten presenterar hur de arbetar med stöd till företag med nya energilösningar och vi får även lära känna några innovativa bolag från NRGIZE.
Linda Werther Öhling
Sara Sjöqvist
Jens Carlberg
Robert Andrén
Jimmy Jansson
Kristina Birath
Alexander Lundvall
(Moderator)

Missa inte våra energilänkar!

Relevant information inom energiområdet, både för dig som privatperson, företagare och lärare.

Gå till länksamlingen