Steg för steg mot ett energismartare företag


Energitrappan har tagits fram för att stötta företag att använda den energi som köps in till verksamheten på ett effektivare sätt, och därigenom kunna minska den totala energianvändningen. Detta ger positiva effekter för både miljö och ditt företags ekonomi, och kan även bidra till att stärka ert varumärke som ett hållbart och engagerat företag.

Energitrappan består av 5 steg, som vart och ett innehåller ett antal kriterier att arbeta med för att bocka av steget och gå vidare till nästa. I trappan finns även ett antal verktyg att ha som hjälpmedel för att så smidigt som möjligt ta sig uppför trappan.

Det viktigaste hjälpmedlet är dock den rådgivning och det stöd som våra kommunala energi- och klimatrådgivare utgör. Om du som företagare har viljan att arbeta med din energi och är beredd att satsa den tid som krävs, så finns det stöd att få hela vägen. Om du bara tar klivet mot det första steget, så guidar vi er hela vägen, så långt ni själva vill nå!

Energitrappan är framtagen i samarbete med Energy Evolution Center, Eskilstuna kommuns energi- och klimatrådgivning och Energikontoret Mälardalen.

Välkommen att påbörja din resa uppåt i Energitrappan tillsammans med oss!
 
Ja tack, Jag vill ha mer info om Energitrappan >>

Inloggning till Energitrappan

Logga in
Energitrappan är framtagen i samarbete med Energy Evolution Center, Eskilstuna kommuns energi- och klimatrådgivning och Energikontoret i Mälardalen.

Missa inte våra energilänkar!

Relevant information inom energiområdet, både för dig som privatperson, företagare och lärare

Gå till länksamlingen