Mefinansieras av Europeiska unionen

STARTUP-PROGRAM MED FOKUS PÅ PROPTECH

We are NRGIZE
NRGIZE hjälper talangfulla startups inom Proptech, fastighetsteknik och energieffektivisering att accelerera. Genom att matcha våra innovativa proptech-bolag med aktörer inom fastighetsbranschen skapar vi ett innovativt nätverk som bidrar till branschens utveckling inom Proptech.

Fireside chats
Vi jobbar med ett koncept som går ut på att, i ett avslappnat format, öppna upp för dialog kring de aktuella utmaningarna som fastighetsbranschen står inför. Vi ger er möjligheten att dela med er av utmaningar inom digital transformation och därefter ger våra bolag tips, ideér och uppslag hur man kan gå vidare. Genom att diskutera er nuvarande status inom energi och digitalisering kan ni tillsammans med oss, potentiella leverantörer eller likasinnade företag samverka för att utveckla er verksamhet. 

Kontakta NRGIZE
Pernilla Kjellström
Pernilla Kjellström
Programansvarig för NRGIZE är Pernilla Kjellström. Pernilla är en passionerad expert inom startup-bolag och erfaren företagscoach. Hon medverkar bland annat som jurymedlem i olika startup-event, senast på Nordic Startup Awards. Pernilla delar med sig av sin passion för startups och är övertygad om att vem som helst kommer att ha nytta av ”How to think like a startup”. Inom programmet "NRGIZE" samarbetar hon främst med bygg- och fastighetsbolag eller proptech-bolag i syfte att accelerera digitalisering och samarbete för en hållbar framtid. Använd kontaktuppgifterna nedan för allmänna frågor eller för att delta i vårt arbete genom ditt företag.

Kontaktuppgifter
pernilla.kjellstrom@eskilstuna.se
+46707363944
partnerskap

Kund- eller partnermatchning

Proptech-bolag behöver hjälp att identifiera nya kunder och fastighetsägare behöver hjälp att optimera energianvändning eller utnyttja fördelarna med den teknologi som finns tillgänglig för branschen. Oavsett om ni arbetar med fastigheter eller digitala lösningar finns vi här för att hjälpa.
evenemangskalender

Evenemang

Vi har beprövade metoder för olika typer av samverkan där ni, ensamma eller tillsammans med representanter för er arbetsplats, får möjligheten att delta. Bland annat arbetar vi med att bjuda in er till rådgivning, inspirationsföreläsningar, gruppevent och workshops. Deltagarna kan vara din nästa kund eller din nästa leverantör.
utvecklingsplan

Coachning

Vi hjälper fastighetsägare som har viljan att digitalisera och samtidigt bidra till en hållbar utveckling. Affärsutveckling är något vi har erfarenhet av och delar gärna med oss hur just din verksamhet kan ta nästa steg. Företag med innovativa produkter eller tjänster för bygg- och fastighetsbranschen kan på samma vis få stöd i utvecklingen av verksamheten.

NRGIZE startups nominerade till Nordic Proptech Awards 2021 

Under våren 2021 höll Proptech Sweden sitt första Nordic Proptech Awards. Tävlingen är till för att lyfta bolag inom fastighetsindustrin som skapar nya effektiva lösningar. 

Vi blev stolta och glada över beskedet att inte mindre än fem bolag inom NRGIZE blev nominerade till Nordic Proptech Awards 2021! 

Läs mer

NRGIZE startups nominerade till Sweden Proptech Championship 2022 

Den 25 mars 2022 var det dags för final i Proptech Seden Championshop som anordnades av Skanska och Proptech Sweden. 

Vi är glada över att meddela att tre av NRGIZE startups gick vidare! 

Läs mer