2021-09-09

Energirådgivning, en viktig del av vårt arbete!

Våra kommunala energi- och klimatrådgivare och energicoacher är en väldigt viktig resurs för Energy Evolution Center, och vi är därför jätteglada att teamet har förstärkt med ytterligare två medarbetare som ska stötta Eskilstunas företag i arbetet med energieffektivisering och omställning.

Peter Adolfsson (etta från vänster) har med sitt intresse för både människa och teknik skaffat sig erfarenhet från olika roller inom både teknik- och energibranschen. Idag kombinerar han rollen som Energicoach på Eskilstuna kommun med rollen som Professionell Coach och ledarskapskonsult på Khraft AB. Peter både trivs och drivs i miljöer där människa och teknik samarbetar och där det coachande förhållningssättet skapar utrymme för både handling och lärande. Tillsammans med sina kollegor är han såklart supertaggad att hjälpa Eskilstunas företag att bli mer effektiva och öka sin konkurrenskraft.

Anders Olsson (trea från vänster) har en lång erfarenhet som managementkonsult, företagsledare och entreprenör. Han kommer närmast från Eskilstuna Ölkultur där han är en av grundarna. Anders har ett djupt och mångårigt intresse för energi- och klimatfrågor och har såklart solceller på taket och kör elbil. Han är supertaggad att hjälpa Eskilstunas företag att bli mer energieffektiva och öka sin konkurrenskraft.

Varmt välkomna till teamet, som sedan tidigare består av Mattias Sjölund (tvåa från vänster) och Per Ekstorm (längst till höger)!

Här kan du läsa mer om Eskilstunas kommunala energi- och klimatrådgivning.